Kerkdiensten Livestream

De streams zijn beschikbaar na het inloggen. Klik hier om in te loggen.

Collecte

U kunt uw gaven voor de dienst van de Heere overmaken op de onderstaande rekeningnummers:

 • IBAN Diaconie:
  NL08 RABO 0309 8457 50
  ten name van Diaconie Geref. Gemeente Boskoop
 • IBAN Kerk:
  NL90 RABO 0309 8274 93
  ten name van Geref. Gemeente Boskoop
 • IBAN Bouwfonds:
  NL71 RABO 0343 4094 29
  ten name van Bouwfonds Geref. Gemeente Boskoop.

Collecten   
Zo 7 november1. Diaconie2. Kerk3. Deputaatschap Bijbelverspreiding*
Zo 14 november1. Diaconie2. Kerk3. Aflossing van de schuld
Zo 21 november1. Diaconie2. Kerk3. Inloophuis het Kompas*
Zo 28 november1. Diaconie2. Kerk3. Onderhoudsfonds*
Zo 5 december1. Diaconie2. Kerk3. Deputaatschap Emerituskas
Zo 12 december1. Diaconie2. Kerk3. Aflossing van de schuld
Zo 19 december1. Diaconie2. Kerk3. Zondagsschool*
Za 25 december1. Diaconie2. Kerk3. Deputaatschap Bijzondere Noden*
Zo 26 december1. Diaconie2. Kerk3. Onderhoudsfonds*
Zo 2 januari1. Diaconie2. Kerk3. Aflossing van de schuld
Zo 9 januari1. Diaconie2. Kerk3. Onderhoudsfonds*

* Wanneer de derde collecte niet voor het Bouwfonds is, kunt u uw gift overmaken op het rekeningnummer van de kerk onder vermelding van: 3e collecte – ‘omschrijving zoals in tabel‘.

Voor zover we nu kunnen zien, gaat het enige tijd duren voor we weer met elkaar naar de kerk kunnen. Tot die tijd zal er dus ook niet op de gebruikelijke manier gecollecteerd kunnen worden. Tot nu toe was het alleen mogelijk om uw gaven via de bekende bankrekeningnummers over te maken. Dit blijft mogelijk, maar we willen het ook mogelijk maken om uw gaven met collectebonnen te geven. Dit kan op de volgende manieren:

 1. De collectebonnen bij één van de diakenen in een envelop door de brievenbus doen. Vermeld hierbij duidelijk de doelen waarvoor ze bedoeld zijn. Staat er geen vermelding bij? Dan zal 20% van de totale waarde bestemd zijn voor de diaconie en 80% voor de kerk.
 2. Thuis de bonnen verzamelen. Als het weer mogelijk is om samen te komen kunt u deze dan in de collectezak deponeren. Deze optie heeft niet de voorkeur.
 3. Bent u niet in staat om uw envelop met collectebonnen te bezorgen bij een van de diakenen? Dan kunt u contact opnemen met uw wijkdiaken die ze dan bij u thuis zal ophalen.

Het blijft mogelijk om collectebonnen te bestellen. Deze zullen vanaf nu bij u thuis bezorgd worden. Ook de collectebonnen die al eerder besteld zijn en al klaar liggen in de kerk zullen bij u thuis bezorgd worden. Voor de bankrekeningnummers van de kerk, diaconie, het bouwfonds en voor het bestellen van collectebonnen verwijzen wij u naar de gemeentegids of naar de pagina over Collecten.

Vragen

Als u vragen of opmerkingen heeft over het meeluisteren, schroom dan niet om een e-mail te sturen aan website@ggboskoop.nl.