Kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties, afhankelijk van hulp van anderen. Stichting CRR ondersteunt deze kinderen door te voorzien in de basisbehoeften. Per hulptransport zijn er gemiddeld 50.000 luiers nodig! In het afgelopen jaar zijn er 620.000 luiers verstrekt. In de maand november worden door heel het land heen luiers, billendoekjes en Sudocrem ingezameld, om ervoor te zorgen dat stichting CRR deze hulp kan blijven bieden. Jouw hulp is daarbij van grote waarde! Help stichting CRR ieder vluchtelingenkind te geven waar het recht op heeft en doneer luiers (vooral maat 4-6), Sudocrem of billendoekjes! U/jij kunt uw/jouw donatie inleveren bij:

 

Fam. A. van der Lede
Noordeinde 15
Waddinxveen

 

of:

 

Fam. A. van Westerhuis
Prinses Beatrixlaan 47
Waddinxveen

 

Inleveren kan t/m D.V. 27 november. Kijk voor meer informatie over deze actie op: www.luiersvoorlesbos.nl

 

Tip: bestel online en laat uw bijdrage afleveren op één van de bovenstaande adressen!