Afgelopen weekend (10 & 11 september) heeft het jongerenkamp 2021 plaatsgevonden. Aan dit kamp deden ruim 130 jongeren mee. Het thema van het kamp was verbinding. 

 

Voordat het kamp echt kon beginnen hebben de jongeren eerst een eigen tent opgezet in het weiland. Het kamp zijn we begonnen met een gezamenlijke pannenkoekenmaaltijd, waarbij voorafgaand aan de maaltijd 45 pakken pannenkoekenmix gebakken zijn. Na het eten volgde het sporten. Rond half 9 heeft onze dominee een Bijbelstudie gegeven over koning Josia. Na de Bijbelstudie konden alle jongeren zich warmen bij de diverse kampvuren die waren aangebracht. 

 

De volgende ochtend vroeg hebben we een wandeling gemaakt langs de molens. Na het ontbijt volgde er een Bijbelstudie die gegeven werd door een deelnemer van het kamp. Na de Bijbelstudie heeft iedereen zijn tent weer opgeruimd en was er een moment ter ontspanning. Na de lunch waren er verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld kanoën. 

 

Hieronder kunnen de foto’s worden bekeken van het kamp. Heb je zelf ook foto’s gemaakt en wil je deze ook delen? Neem dan even contact op met je leiding. Let op: de link naar de foto’s is alleen te zien wanneer je bent ingelogd.

 

 

We kijken terug op een geslaagd jongerenkamp!

 

De leiding

Henry, Hendrik, Tom, Johanna, Sharon, Dennis, Gert, Arian, Laurens, Else-Marie, Nelda, Frits en Bart.