Beste gemeenteleden,

 

Na een periode van vakantie waarin we hopelijk de rust gekregen hebben die we nodig hadden, willen wij als Actiecommissie ons werk weer oppakken. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar de vakantiefoto’s die u heeft gemaakt in de achterliggende weken. U kunt nog meedoen aan de fotowedstrijd door uw plaatjes te mailen naar actiecommissie@ggboskoop.nl. Van de winnende foto’s worden kaarten gemaakt die verkocht worden voor de kerkbouw.

 

Verder willen we de kinderen er op wijzen dat de kraskaartenactie nog steeds loopt! Enkele enthousiastelingen hebben bij elkaar heel wat steentjes verkocht, maar we hebben nog niet genoeg steentjes voor het hele kerkgebouw… Helpen jullie mee met bouwen? Via deze link zijn nieuwe kraskaarten te downloaden en printen, om in te leveren bij Markus Stroopwafels in Waddinxveen. Voor elke volle kraskaart ligt er een verrassing te wachten!

 

We zien uit naar jullie foto’s en kraskaarten!

 

De Actiecommissie