JEUGDVERENIGING -10 “SAMUËL”
Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Nu weer lekker naar school! Kom je binnenkort weer gezellig naar de club? De eerstvolgende clubmiddag is op 30 september

 

JEUGDVERENIGING +10 “DAVID”
Hoi jongens en meiden, als het goed is hebben jullie allemaal de uitnodiging gekregen voor de eerste clubavond van dit seizoen! Jullie zijn van harte welkom op vrijdag 18 september. Om 19.00u starten we en om 20.30u sluiten we de avond af. Voor informatie, data en tijden, maar ook foto’s; houd de pagina van de +10 op de website in de gaten! Groetjes van de leiding.

 

KINDERKOOR “JONGE ICHTUSKLANKEN”
Vanaf half maart is het kinderkoor tijdelijk gestopt. Maar zangers… we hebben goed nieuws! Op maandag 7 september starten we weer. Hebben jullie het zingen ook gemist? Wij zien er echt naar uit om jullie terug te zien en om met elkaar weer mooie muziek in te studeren. Heel graag willen we alle kinderen (vanaf groep 3) uitnodigen! Kom gezellig op koor en leer van juf Mariëlle meer over muziek. Gewoon een keer kijken of het iets voor je is kan natuurlijk ook. We starten om 18.45 uur en zingen tot 19.30 uur. Let op: de repetities zijn voorlopig in de Eben-Haëzerschool. Zien we jullie op 7 september? Hartelijke groeten van juf Heidekamp en het bestuur

 

VROUWENVERENIGING “BID EN WERK”
We staan aan het begin van het nieuwe seizoen. Er zijn nog veel onzekerheden rond het coronavirus, maar toch hopen we op 8 september weer te gaan beginnen, in de zaal van de kerk! We doen dit volgens de regels van het RIVM. Iedereen is hartelijk welkom. We zien ook uit naar nieuwe leden. Als u een avond wilt komen kijken, wilt u dan even contact opnemen met mevr. Van der Wilt (0172-217078)? Dit om te weten hoeveel dames er komen. De avonden beginnen om 19.45 uur en we eindigen om 21.45 uur. De volgende avonden zijn: 22 sep, 6 okt, 3 nov, 17 nov, 1 dec. en 15 dec. Deze laatste avond zal staan in het teken van Advent en zal op een andere locatie zijn.

 

Boeken, kaarten en postzegels
We hebben weer een nieuwe voorraad kaarten ingekocht. Heeft u kaarten nodig? Kom gerust even langs. We verkopen ook postzegels van Woord en Daad. Zoekt u nog een mooi boek? Geeft u de titel door, dan zorgen wij ervoor. Een deel van de opbrengst is voor het goede doel. Welkom bij Hendriëtte van Wijngaarden (K.J.W. Ottolanderstraat 7, Boskoop).

 

LIDMATENKRING
Van harte welkom op de Lidmatenkring! Een keer per ongeveer drie weken komen wij bij elkaar op donderdagavond van 20.00 tot 21.45 uur. Tijdens deze avonden worden thematische Bijbelstudies en onderwerpen behandeld. Na de pauze is er ruimte om hierover met elkaar door te spreken. Op 24 september is de eerste avond van het seizoen. Mevrouw A. Vijfhuizen (docent godsdienst, Driestar-educatief) zal ons jaarthema: ‘Toon me je geloof uit je werken’ inleiden. We hopen stil te staan bij diverse aspecten van het geloof. Benieuwd? Maak tijd vrij en kom naar de Lidmatenkring. We kijken uit naar uw en jouw komst, in onderlinge verbondenheid onder Gods zegen. Het actuele programma voor het seizoen kun je raadplegen op de website van de kerk (onder kopje gemeenteleven/verenigingen/Lidmatenkring). Het is ook mogelijk om per mail op de hoogte gehouden te worden. Stuur ons dan een mailtje via: lidmatenkring@ggboskoop.nl. In verband met de maatregelen rondom corona, vragen we je om je vooraf per mail op te geven.