Van harte welkom op de Lidmatenkring! Een keer per ongeveer drie weken komen wij bij elkaar op donderdagavond van 20.00 tot 21.45 uur. Tijdens deze avonden worden thematische Bijbelstudies en onderwerpen behandeld. Na de pauze is er ruimte om hierover met elkaar door te spreken. Op 24 september is de eerste avond van het seizoen. Mevrouw A. Vijfhuizen (docent godsdienst, Driestar-educatief) zal ons jaarthema: ‘Toon me je geloof uit je werken’ inleiden. We hopen stil te staan bij diverse aspecten van het geloof. Benieuwd? Maak tijd vrij en kom naar de Lidmatenkring. We kijken uit naar uw en jouw komst, in onderlinge verbondenheid onder Gods zegen. Het actuele programma voor het seizoen kun je raadplegen op de website van de kerk (onder kopje gemeenteleven/verenigingen/Lidmatenkring). Het is ook mogelijk om per mail op de hoogte gehouden te worden. Stuur ons dan een mailtje via: lidmatenkring@ggboskoop.nl. In verband met de maatregelen rondom corona, vragen we om je vooraf per mail op te geven.

De voorbereidingscommissie: Erik de Jonge, Johan de Wilde, Inge van Vuuren en Leontien van Leeuwen