Wellicht heeft u het al jaren op uw lijstje staan om te doen of heb je net belijdenis gedaan en wil je je meer verdiepen in de Bijbel en de belijdenis. De Cursus Godsdienst Onderwijs (CGO) is bij velen bekend. Maar misschien zie(t) u/jij er tegenop om zo’n hele cursus te gaan volgen. Als kerkenraad willen we deelname aan de CGO stimuleren omdat u/jij dingen uit de Bijbel leert voor het hele leven. Het is een toegankelijke cursus qua niveau en er worden lijnen getrokken naar het dagelijks leven. Daarom willen we als kerkenraad een eenmalige vergoeding van € 250,- aanbieden voor het volgen van de A-, B- of HBO-cursus. Ook als u al bent gestart en aan een nieuw leerjaar wilt beginnen, kunt u hier gebruik van maken. Het is ook mogelijk om de CGO-avonden te volgen zonder het maken van tentamens. Voor meer informatie verwijzen we naar www.cgo.nu. We hopen hiermee u/jou te stimuleren om deel te nemen aan een CGO-cursus. De factuur kunt u mailen naar penningmeester@ggboskoop.nl onder vermelding van uw naam en IBAN.

Uw kerkenraad en de CTJ