Bent u onze held?

Lelie zorggroep (o.a. divisies Curadomi en Agathos) is gestart met het inventariseren van mensen die inzetbaar zijn voor de thuiszorg of de verpleeghuiszorg, op het moment dat het écht nodig is. Het gaat in eerste instantie om patiëntgebonden taken, maar ook voor andere taken zullen op korte termijn extra handen nodig zijn. Er is dus niet per se een zorgachtergrond nodig. Wilt u/wil jij ons helpen? Meld je dan aan! Wij kijken op welke plek u/jij, op basis van woonplaats en beschikbaarheid, het beste past. We willen de beschikbaarheid zo snel mogelijk in kaart brengen. Klik hier om u zich zo snel mogelijk aan te melden.

Ook bij Cedrah zijn we op zoek naar Reservisten!

De zorg voor onze ouderen moet ook tijdens de corona-crisis gewaarborgd blijven. Daarvoor zijn veel mensen nodig. Door je aan te melden als reservist bij Cedrah geef je aan dat we, mocht het nodig zijn, een beroep op je kunnen doen.
Professional, student, herintreder (met of zonder BIG), ondersteunend personeel – iedereen kan bijdragen. Ook als je geen ervaring hebt in de zorg of (na)scholing nodig hebt, kun je je aanmelden. Met elkaar kunnen we de kwaliteit van onze zorg hooghouden. Meld je NU aan via reservist@cedrah.nl