ONTBIJTACTIE

De boodschappen voor de ontbijtjes op 8 februari zijn nog niet gedaan. Bent u vergeten een bonnetje in te leveren of heeft u iemand in uw omgeving die u wilt verrassen met een ontbijt? Het kan nog tot 29 januari! Even een belletje naar Joost van der Starre, via de website het contactformulier te gebruiken of een mailtje naar de +14 (plus14jv@ggboskoop.nl). De jongelui van de +14 draaien hun hand er niet voor om, om u van een lekker ontbijt te voorzien! 1 ontbijt kost € 7,00 en 2 ontbijtjes € 12,50.

Op zaterdag 8 februari wordt ook het benefietconcert door Jaap-Jan de Rooij in ons kerkgebouw gehouden. Jaap-Jan kennende zal hij hier weer iets moois van maken en zullen de verrassingselementen tijdens dit concert niet ontbreken. Zie het bericht hieronder. Jong en oud is van harte welkom deze middag.

KLEEDJESMARKT

Als laatste kunnen we u vertellen dat de kinderen van de +10 ook iets leuks op de planning hebben staan. Zij organiseren namelijk op vrijdagavond 14 februari een kleedjesmarkt. Tevens zullen zij allerlei (exclusieve) lekkernijen te koop hebben.

BENEFIETCONCERT

Op zaterdagmiddag 8 februari om 16.00 uur wordt in onze kerk een benefietconcert gegeven. Op het programma staat onder meer vierhandig orgelspel, samenzang, klassiek repertoire en een verzoeknummer. Uitvoerenden: Jaap-Jan de Rooij (orgel), Nadine de Rooij (blokfluit), Annelieke de Rooij (orgel) en Emma de Rooij (viool). Aan de uitgang wordt een collecte gehouden. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Bouwfonds.

Heeft u per abuis geen actiekrant ontvangen bij Kerknieuws? In de hal van de kerk op het lectuurrek liggen nog enkele exemplaren. (De oplage is beperkt, daarom alleen bedoeld als u hem niet ontvangen heeft.)