De activiteiten voor de actie rondom de kerkbouw gaan steeds meer vorm krijgen. We merken dat het enthousiasme binnen de gemeente steeds meer op gang komt. Mooi om te zien! Wanneer u dit stukje leest is de eerste activiteit al een feit geweest, namelijk het uitstapje naar Elspeet. De aanmeldingen kwamen wat vertraagd op gang, maar dat geeft niet. We moeten allemaal even in de activiteitensferen komen, zullen we maar zeggen. Uiteindelijk zijn we toch met een groep van rond de 35 personen op stap geweest. Geweldig! De afgelopen weken hebben we met verschillende verenigingen en commissies rond de tafel gezeten en alle ideeën geïnventariseerd. We zijn nu druk bezig om dit in de jaarplanning te verwerken. Tevens werken we aan een actiekrant, zodat u thuis rustig alles kunt (na)lezen en data op uw gemak in de agenda kan zetten. U begrijpt, het kost allemaal even tijd. Maar achter de schermen wordt er hard gewerkt.

Lege flessenactie

De lege flessen druppelen gestaag binnen. Fijn! We zien dat er verschillende flessen binnenkomen uit allerlei winkels. Maar de flessen moeten ook weer terug naar de desbetreffende winkels. We willen de flessen niet tot een enorme berg laten komen. Hoe leuk dat voor het gezicht misschien ook zal zijn. Onze vraag daarom: Zijn er misschien (oudere) gemeenteleden, die overdag wel eens langs de kerk (willen) rijden en de flessen voor ons weg willen brengen? Graag zien wij jullie reactie tegemoet.

Update: De flessenactie is van start gegaan. Al uw lege flessen kunt u inleveren in de kelder van onze kerk. We vragen het u zo secuur mogelijk te sorteren, dat scheelt werk voor de mensen die het mogen inleveren.

Kinderzangavond

Op vrijdagavond 29 november zal het kinderkoor voor ons zingen. Deze datum kunt u alvast reserveren!

M. Blonk, H. Hak, actiecommissie@ggboskoop.nl

Crea-ochtend & Crea-avond

3 december

Projectkoor

Verder is er een leuk initiatief vanuit de gemeente gekomen, waar we uw en jullie stem ook zeker bij nodig hebben! Namelijk om enkele avonden bij elkaar te komen, om met elkaar een projectkoor te vormen. Er wordt altijd gezegd dat zingen samenbindt, twijfel dus niet om u/je op te geven voor deze activiteit en laat (jo)uw stem horen! Het is natuurlijk – zeker voor de nieuwe leden – ook een mooie gelegenheid om gemeenteleden te leren kennen.

————————————————

Actiebus

In de Actiekrant heeft u kunnen lezen dat uw tankbonnetje geld waard is. Als u tankt bij Tank4Miles (adres: Westpark 2 Boskoop, naast de Karwei), kunt u uw bonnetje in de actiebus in de hal van de kerk doen. In de Actiekrant kunt u verdere informatie hierover lezen. De actiebus is bedoeld voor actiebonnen, giften en als u niet over een computer beschikt ook voor correspondentie. De bus zal iedere week geleegd worden. Met elkaar vormen wij onze gemeente. Het is echt heel fijn om te merken dat de gemeente zo betrokken is en iedereen op zijn eigen wijze een steentje wil bijdrage. In de volgende Actiekrant zult u weer uitgebreider op de hoogte gebracht worden over de activiteiten die nog zullen komen en een terugblik zien op wat er al heeft plaatsgevonden.