De voorbereidingen voor de jaarlijkse Rommelmarkt zijn weer begonnen! Dit jaar zal het op zaterdag 11 mei plaatsvinden. Daarbij kunnen we niet zonder hulp! Hebt u nog gebruikte spullen, dan kunt u deze op zaterdag 2 maart tussen 10.00 uur en 11.30 uur en maandagavonden 1 en 29 april tussen 20.00 uur en 21.00 uur brengen op de Hoogeveenseweg 8E in Hazerswoude-Dorp. Is het voor u echt niet mogelijk om de spullen zelf te brengen, dan halen wij ze op de zaterdag en de twee avonden ook bij u op. Bel dan met L. Anker. of mail naar rommelmarkt@ggboskoop.nl.

Nog niks verzameld? Dan kan dat de komende weken nog. Tip: Schrijf de breng-/ophaaldata in de agenda!

Dit jaar is de opbrengst van de Rommelmarkt voor

  • Besteding eigen gemeente (kerkbouw)
  • Hoop voor Jemen (via Dep. Bijz. Noden)
  • Stichting Ontmoeting

 

Ook zoeken wij enthousiaste medewerkers voor achter de kramen. Lijkt u/jij het leuk om te helpen?
Aanmelden kan nu al op bovengenoemd mailadres.