Bijbelcursus Plataan

In juni hebben gemeenteleden bij de kerkdienst voor evangelisatie waarin ds. M. Joosse voorging een brief gehad waarin twee dingen gevraagd werden. Dat was allereerst uw gebed voor de mensen in uw omgeving die nooit in de kerk komen. Daarnaast is gevraagd om uit te zien naar mensen in uw omgeving die u in aanraking zou kunnen brengen met de Bijbel. Gods woord hebben, geeft ook de verantwoordelijkheid het uit te leven én door te geven.

In 2019 wordt vanuit onze gemeente een Bijbelcursus georganiseerd in de Plataan. Deze bestaat uit vijf avonden (15 januari, 5 februari, 5 en 19 maart en 9 april) en wordt kosteloos aangeboden. Tijdens de avond gaat de cursusleiding (wisselend: Rianne van Ginkel, Laura Janse, Willem Buitenhuis en Sjaak Jacobse) op een laagdrempelige manier met de deelnemers in overleg over wat de Bijbel is, het oude testament, het nieuwe testament, het christelijk geloof en de christelijke kerk. Graag doen wij een beroep op u om uw buren, die kennis of collega uit te nodigen voor deze Bijbelcursus. U mag samen komen! Daarnaast vragen wij uw gebed of de Heere dit eenvoudige middel wil zegenen. Meer info: bijbelcursus@ggboskoop.nl of bij Rianne van Ginkel of Sjaak Jacobse.

2018-12-10T09:04:14+00:00