Onze website wordt door mensen van buiten de gemeente en vanuit de buurt regelmatig bekeken. Zij kunnen op de website veel informatie vinden over onze gemeente en onze plaats in de wijk. Maar wist u dat (wanneer u een account heeft op de website) er nog veel meer webpagina’s zichtbaar worden voor u als gemeentelid? Zo vindt u er een uitgebreid financieel overzicht (met daarbij de totale opbrengsten voor de toekomstige verbouwing), het crèche rooster, verschillende documenten en protocollen, maar ook een online catalogus van de bibliotheek waarin een handige en snelle zoekfunctie is verwerkt! Neem eens een kijkje, want er is nog veel meer vindbaar.

De websitecommissie heeft al enige tijd een nieuwste webpagina toegevoegd waarop u kennis kunt maken met andere (soms nieuwe) gemeenteleden. De laatste jaren komen er steeds meer nieuwe leden bij van buitenaf, waardoor het soms moeilijk is om te weten wie nu precies wie is. Wederzijds is het voor nieuwe leden ook niet zo gemakkelijk om in een bestaande gemeente alle leden te leren kennen.

Het zou daarom fijn zijn als zoveel mogelijk gemeenteleden zich aanmelden op de nieuwe pagina met gemeenteleden. Hierdoor wordt het een soort ‘fotoalbum’ van de gemeente waar u een (gezins)foto kunt plaatsen en desgewenst een beschrijving kunt geven van uzelf en/of uw gezin. En natuurlijk mogen ook alle jongeren zich aanmelden met een eigen profiel!

Volg de onderstaande stappen om u aan te melden:

  1. Wanneer u nog geen account heeft, gaat u naar ggboskoop.nl/registreren en vult daar uw gegevens in. Wanneer uw aanmelding is geverifieerd krijgt u binnen 48 uur bericht van de webmaster. U heeft dan toegang tot de volledige website behalve de pagina ‘gemeenteleden’.
  2. Op de pagina ggboskoop.nl/gemeenteleden-zo-werkt-het kunt u vervolgens lezen welke stappen gevolgd moeten worden om toegang te krijgen tot de pagina ggboskoop.nl/gemeenteleden

Soms lijkt bij sommigen stap 2 niet goed te worden weergegeven. Ga dan naar: Contact / Mijn account / View Profile (onder de afbeelding). Hier kunt u de profielfoto’s aanpassen.

Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om ze te stellen. U kunt altijd een bericht sturen naar website@ggboskoop.nl